Skip to main content

Fastigheter

baroniet-fastigheter

Till Adelsnäs hör ett stort antal fastigheter. Vi hyr idag ut närmare 30 permanentbostäder till privatpersoner. En del ligger i Adelsnäs park, andra är vackert belägna ute i skogen. Vi hyr även ut omkring 80 fritidshus. Det är klassiska röda torp med varierad standard som ligger ute i skogen, många med ostörda, fina sjölägen.

Åtvidabergs golfbana och Villa Baro

Mitt i det natursköna eklandskapet ligger Åtvidabergs golfbana som grundades och byggdes av Eric Adelswärd. Banan invigdes år 1957 och utvidgades några år senare till 18 hål. Baroniet Adelswärd sköter driften och underhållet av hela anläggningen genom bolaget Villa Baro AB och har ett nära samarbete med Åtvidabergs golfklubb, som har sin verksamhet på golfbanan. I anslutning till banan ligger Villa Baro, känt för sin höga gastronomiska standard.

Åtvidabergs Golfbana - Trädgårdshotellet

Läs mer på:
www.villabaro.se

För mer information kontakta

Gårdskontoret, Adelsnäs
0120-858 00

Intresseanmälan

Är du intresserad av att hyra eller arrendera fastigheter på Baroniets marker?

Många av våra permanent- och fritidshyresgäster har hyrt under lång tid, vilket vi ser som ett betyg på att trivseln hos oss är hög. Men viss omsättning skre naturligtvis och om du är intresserad av att hyra hos oss är det bästa att skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Berätta lite om er själva och vilken typ av bostad ni är intresserade av så tar vi kontakt om ett lämpligt objekt blir ledigt.