logo


Meny

baroniet-fastigheter

Fastigheter

baroniet-fastigheter

Till Adelsnäs hör ett stort antal fastigheter. Vi hyr idag ut närmare 30 permanentbostäder till privatpersoner. En del ligger i Adelsnäs park, andra är vackert belägna ute i skogen. Vi hyr även ut omkring 80 fritidshus. Det är klassiska röda torp med varierad standard som ligger ute i skogen, många med ostörda, fina sjölägen.

Åtvidabergs golfbana och Villa Baro

Mitt i det natursköna eklandskapet ligger Åtvidabergs golfbana som grundades och byggdes av Eric Adelswärd. Banan invigdes år 1957 och utvidgades några år senare till 18 hål. Baroniet Adelswärd sköter driften och underhållet av hela anläggningen genom bolaget Villa Baro AB och har ett nära samarbete med Åtvidabergs golfklubb, som har sin verksamhet på golfbanan. I anslutning till banan ligger Villa Baro, känt för sin höga gastronomiska standard.

Åtvidabergs Golfbana - Trädgårdshotellet

Läs mer på:
www.atvidabergsgk.se
www.villabaro.se

logo-footBaroniet Adelswärd AB äger och förvaltar skogs- och lantbruksfastigheter i södra Östergötland och norra Småland omfattande ca 22 000 hektar inklusive vatten. Huvudgården Adelsnäs finns i Åtvidaberg och är ett av Sveriges största privata jordbruk och jordegendomar. Bolaget är verksamt inom fyra områden; Skogsförvaltning, lantbruksdrift, fastighetsförvaltning samt viltförvaltning.